Wszystko o Tandoor!
Tandoor - (aka Tandyr, Tandur, tendir, tonir, tanur, tyndyr, dyndyr, nandyr) — to u Narodów Azji Środkowej, Kaukazu - gliniane palenisko,...
Tandoor - (aka Tandyr, Tandur, tendir, tonir, tanur, tyndyr, dyndyr, nandyr) — to u Narodów Azji Środkowej, Kaukazu - gliniane palenisko,...
Jaki model Tandoor wybrać? Spróbujmy pomóc to rozgryźć. Dość konwencjonalnie, ale można te pieczy podzielić na 3 grupy. Mały. Nomad,...
Zbliża się zima. Dla tego chcemy jeszcze raz krótko porozmawiać o użytkowaniu pieca Tandoor w zimę. Tak naprawdę jedynym prawdziwym...
Piękne, prawdziwe dzieło sztuki, jest elementem dekoracyjnego projektu podwórka lub ogrodu. Uniwersalny, możesz gotować w nim...
Tomasz Strzelczyk ODDASZFARTUCHA. Ten boczek z naszego Tandoor wymiata wszystkie boczki! Chrupiąca skórka a mięso rozpływa się w ustach....
Prawdziwy mistrz Tomasz Strzelczyk ODDASZFARTUCHA gotuje szaszłyki z karkówki na naszym Tandoor! Miłego oglądania dla wszystkich!...
Sól, kminek rzymski, czosnek mielony, papryka słodka, papryka ostra, trochę oleju, owoce jałowcu. UWAGA! Przed wkładaniem kurczaków do...
1.Warto zrobić nacięcia w mięsie. 2.Marynata. Woda w temperaturze pokojowej, wywar z przypraw (kminek rzymski, pieprz, papryka słodka,...
Mięso w dużych kawałkach na hakach. Bardzo proste i bardzo smaczne. Grill Piec Tandoor Skif ze sklepu Egzotyczne Grille. Podpowiedź. Aby...
Nu, zając, pogodzi! )))
SANDACZOWY ZAWRÓT GŁOWY.NOWE RECEPRURY NA MARYNATY I SPOSÓB NA SANDACZA W PIECU TANDOOR.CAŁA TUSZA I SZASZŁYK....
Karol Kus Masz To W Lesie. Szaszłyk z węgorza. Tandoor Ataman z pokrywą na zawiasach ze sklepu Egzotyczne Grille. Bardzo fajny pomysł!...
Przepiórki pieczone w tandoorze Skif ze sklepu Egzotyczne Grille. Niesamowite smaczne! Uwaga! Piec-nie więcej niż 7 minut!
Dziś mamy szaszłyk, pieczony w Tandoor Skif. 3 kg łopatki, 2,5 kg karkówki wieprzowej, słonina. Czas marynowania - przez noc. Czas...
Okoń i chlebki z Tandoor Ataman z pokrywą na zawiasach ze sklepu Egzotyczne Grille. Karol Kus - Masz To W Lesie.
Połączenie tradycji kulinarnych Polski i Wschodu. Dziś mamy zrazy pieczone w Tandoor. Czas pieczenia: zrazy - 5 minut, ziemniaki - 12 minut.