Szynka wieprzowa 13 kg z pieca Tandoor!
- Egzotyczne Grille

- 15 mar 2021
- 1 minut(y) czytania
1.Warto zrobić nacięcia w mięsie.
2.Marynata. Woda w temperaturze pokojowej, wywar z przypraw (kminek rzymski, pieprz, papryka słodka, czosnek granulowany), sól, cebula (lub wyciśnięty sok z cebuli). Pozostawić szynkę w marynacie na 8-12 godzin.
3. Dajemy ząbki czosnku do środku nacięć. Nacieramy szynkę przyprawami (sól, pieprz, papryka słodka, kminek rzymski, rozmaryn).
Czas pieczenia wynosi 3,5 godziny (piec ma być porządnie nagrzany).






Najbardziej cieszy mnie to, że można grać na smartfonie bez żadnych ograniczeń. W drodze czy na przerwie w pracy mam dostęp do ulubionych gier. Przetestowałem kilka platform, ale https://www.kasynaonlineopinie.com/ szczególnie mnie przekonało dzięki bezbłędnemu działaniu aplikacji i intuicyjnemu układowi.