top of page
Blog
Na naszym blogu znajdziesz artykuły oraz ponad 60 filmików z przepisami na dania z pieca Tandoor
Szukaj


Samsa Uzbecka. Przepyszny placek z mięsem z pieca Tandoor.
Składniki na ciasto: mąka, woda, sól, masło. Składniki na farsz: mięso (można mielone, ale lepiej pokroić na małe kawałki), słonina,...


Kurczak z papryką i aromatem wina na stojaku do drobiu w Tandoor
Czas pieczenia - 20 minut.


Najlepsza sałatka do szaszłyków z pieca Tandoor
Sałatka z pieczonych warzyw z pieca Tandoor. Według nas to najlepsza sałatka do szaszłyków.Składniki: papryka, bakłażan, pomidor, sól,...


Mięso w dużych kawałkach na hakach. Bardzo proste i bardzo smaczne.
Mięso w dużych kawałkach na hakach. Bardzo proste i bardzo smaczne. Grill Piec Tandoor Skif ze sklepu Egzotyczne Grille. Podpowiedź. Aby...


Jesienna zupa z jelenia lub baraniny. Karol Kus Masz to w Lesie.
Fajny przepis. Jak z każdym bulionem receptura polega na używaniu mięsa z kością, bo dokładnie taką mięso daje najwięcej kolagenu -...


Tradycyjne polskie potrawy wigilijne przyrządzone przy użyciu tandoorów.
Bardzo ciekawy odcinek. Wesołych Świat!


Ceramika i porcelana uzbecka
Ceramika i porcelana uzbecka. Ceramika rysztańska dekoracyjna: talerze lagany o dużych średnicach 32/34/38/42/46cm. Uzbecka zastawa...


Kotlety z pieca Tandoor
Kotlety z pieca Tandoor. Z cebulą i słoniną. Bardzo soczyste i aromatyczne. Zwróć uwagę, ile wilgoci jest uwalniane z cebuli podczas...


SANDACZ W PIECU TANDOOR. CAŁA TUSZA I SZASZŁYK. Karol Kus Masz to w lesie.
SANDACZOWY ZAWRÓT GŁOWY.NOWE RECEPRURY NA MARYNATY I SPOSÓB NA SANDACZA W PIECU TANDOOR.CAŁA TUSZA I SZASZŁYK....


Karol Kus i zając z pieca Tandoor!
Nu, zając, pogodzi! )))


Babka białoruska.
Różnica w stosunku do klasycznego przepisu polega na stosowaniu dużej ilości mięsa, a nie tylko słoniny.


Dzika z DZIKA (Golonka w piecu Tandoor)
Pieczona golonka na miodzie wrzosowym, gotowana w kazanie I pieczona w piecu Tandoor.


Zrazy, wołowe i wieprzowe, pieczone z ziemniakami w Tandoor Skif ze sklepu Egzotyczne Grille
Połączenie tradycji kulinarnych Polski i Wschodu. Dziś mamy zrazy pieczone w Tandoor. Czas pieczenia: zrazy - 5 minut, ziemniaki - 12 minut.


6 kg łopatki wieprzowej w jednym kawałku w piecu Tandoor
Marynata. Gotujemy wywar z przypraw. Woda, kminek rzymski, pieprz, papryka słodka, czosnek, sól. Wystarczy gotować przez 10 minut. Jak...


Często pytacie, dlaczego tak bardzo lubimy używać kminek rzymski?
W tym poście postanowiliśmy porozmawiać trochę o tej cudownej przyprawie. Kminek rzymski jest zupełnie nie rzymski. To jest jedna z...
bottom of page












