Karol Kus i zając z pieca Tandoor!
Nu, zając, pogodzi! )))
Babka białoruska.
Różnica w stosunku do klasycznego przepisu polega na stosowaniu dużej ilości mięsa, a nie tylko słoniny.
Dzika z DZIKA (Golonka w piecu Tandoor)
Pieczona golonka na miodzie wrzosowym, gotowana w kazanie I pieczona w piecu Tandoor.
Zrazy, wołowe i wieprzowe, pieczone z ziemniakami w Tandoor Skif ze sklepu Egzotyczne Grille
Połączenie tradycji kulinarnych Polski i Wschodu. Dziś mamy zrazy pieczone w Tandoor. Czas pieczenia: zrazy - 5 minut, ziemniaki - 12 minut.
6 kg łopatki wieprzowej w jednym kawałku w piecu Tandoor
Marynata. Gotujemy wywar z przypraw. Woda, kminek rzymski, pieprz, papryka słodka, czosnek, sól. Wystarczy gotować przez 10 minut. Jak...
Często pytacie, dlaczego tak bardzo lubimy używać kminek rzymski?
W tym poście postanowiliśmy porozmawiać trochę o tej cudownej przyprawie. Kminek rzymski jest zupełnie nie rzymski. To jest jedna z...
Dziś gotujemy pilaw na Tandoor!
Oczywiście do przygotowania pilawu Tandoor wcale nie jest konieczny. Ale ponieważ Tandoor jest wielofunkcyjnym piecem grillowym, możemy...
Szaszłyki, kurczak, ziemniaki - na jednym rozpaleniu Tandoor!
Szaszłyki z karkówki wieprzowej w marynacie jogurtowej na szpikulcach, szaszłyki z łopatki wieprzowej w marynacie z soku cebulowego z...
Jak my robimy szaszłyk w Tandoor
Szaszłyk w jogurtowej marynacie, z kminkiem rzymskim
Tandoor w porównaniu do grillu
Tandoor * Mięso jest bardziej soczyste i miękkie * Mięso jest zdrowsze i bardziej ekologiczne * Czas gotowania jest znacznie skrócony *...