top of page
Blog
Na naszym blogu znajdziesz artykuły oraz ponad 60 filmików z przepisami na dania z pieca Tandoor
Szukaj


Boczek z pieca Tandoor
Bardzo proste danie. Boczek z pieca Tandoor. 2 boczki po 4 kg każdy. Czas pieczenia - 45 minut (czas pieczenia warzyw - 10 minut)....


Plow (płow, pilaw) z baraniną + żeberka barana w piecu tandoor na jednym rozpaleniu.
Oczywiście do przygotowania pilawu Tandoor wcale nie jest konieczny. Ale ponieważ Tandoor jest wielofunkcyjnym piecem grillowym, możemy...


Wariacja Karola Kusa (Masz To W Lesie) na temat Chaczapuri.
Od nas dodamy, że ta wariacja - jest wariacją chaczapuri po adżarski (tak się nazywa chaczapuri z jajkiem). Oczywiście sery są inne, ale...


Szurpa (zupa uzbecka). Wariacja na temat.
Składniki: wołowina na kości, cebula, marchew, papryka, pomidory, ziemniaki, czosnek, kminek rzymski, kolendra, sól, pieprz, pieprz...


Karol Kus i Duża Płyta ogniowa do grillowania na górze Tandooru z naszego sklepu!👍
Jeleń, Baran, kurczę na jednej płycie … Smacznego!


Udka z kaczki duszone w kazanie. Ziemniaki z chrupiącej skórką po uzbecku.
Krok 1. Smażymy ziemniaki w oleju do momentu, aż nabiorą złocistego koloru. Krok 2. Wyjmujemy ziemniaki z kazanu. Krok 3. Smażymy udka...


"Leniwe" ziemniaki z mięsem w kazanie na Tandoor
"Leniwe" ziemniaki z mięsem w kazanie na Tandoor. "Leniwe" - bo nie ma nic prostszego niż to danie. Ale jakie to pyszne! Składniki:...


Karol Kus i Festiwal szaszłyka!
Karol Kus Masz to w Lesie odwiedza jednego z naszych klientów. Festiwal szaszłyka! Bardzo nam miło, że są takie spotkania!


Kurczaki i kociołek warzyw w środku pieca Tandoor. Bardzo prosty i smaczny obiad.
Zwykła sobota. Zwykły obiad dla naszej rodziny. Bardzo proste i smaczne. W garnku: masło ghee (masło klarowane), ziemniaki, papryka,...


Wszystko o dzikich stekach. Karol Kus Masz to W Lesie Razem z Dobre z Lasu.
No i nasze piece tandoor oraz talerze i inne akcesoria :)


Okoń i chlebki z Tandoor. Karol Kus - Masz To W Lesie.
Okoń i chlebki z Tandoor Ataman z pokrywą na zawiasach ze sklepu Egzotyczne Grille. Karol Kus - Masz To W Lesie.


Jabłka pieczone w piecu Tandoor!
Zrobiłeś mięso i warzywa w piecu Tandoor, a piec wciąż jest gorący? Użyj tego i zrób sobie deser! Jabłka pieczone w piecu Tandoor!...


Szaszłyk - to prawdziwe przeznaczenie dla Tandoor!
Dziś mamy szaszłyk, pieczony w Tandoor Skif. 3 kg łopatki, 2,5 kg karkówki wieprzowej, słonina. Czas marynowania - przez noc. Czas...


Czebureki z mięsem i zamrożonym rosołem
Składniki: Do ciasta: 2 kg mąki, 100 ml oleju roślinnego, 2 łyżeczkę soli i 1 litr wody o temperaturze 70 ° C. Do mięsa: wieprzowina...


Czy można upiec szczupaka, aby był soczysty i delikatny? Tak, możesz.
Marynata: sól, pieprz, papryka wędzona, czosnek, śmietana 18%. Miot z pomarańczy-służy nie tylko do celów estetycznych, dodaje słodkawego...


Karol Kus Masz To W Lesie. Szaszłyk z węgorza. Tandoor Ataman ze sklepu Egzotyczne grille.
Karol Kus Masz To W Lesie. Szaszłyk z węgorza. Tandoor Ataman z pokrywą na zawiasach ze sklepu Egzotyczne Grille. Bardzo fajny pomysł!...


SIELAWA.DOSKONAŁA RYBKA NA JESIENNĄ POGODĘ.
KAROL KUS I WYJĄTKOWY PRZEPIS JAKIEGO NIE ZNAJDZIECIE W INTERNECIE!


Zima! Borsuk! Karol Kus i Egzotyczne Grille!
Część 1 Część 2 (efekt końcowy) Kto zje borsuka 5 lat będzie zdrowy - mówili Królowi! ))) Smacznego!
bottom of page






